miércoles, 2 de septiembre de 2009

Comença una nova etapa; Club Bàsquet Granollers

Ja fa uns dies que ha començat una nova etapa basquetbolistica a la meva vida. El 24 d’agost, arrencava una nova pre-temporada, enguany per primer cop fora de la comarca, a Granollers.

Per tots es conegut, tot i que mai s’hagi fet públic oficialment, els problemes econòmics pels que passava el Club Bàsquet Olesa, i l’esport de la cistella català en general. Això va fer que la temporada tan exitosa aconseguida l’any passat (Triplet; Lliga Catalana, Lliga EBA i Fase Ascens) acabés no només amb la més que segura renuncia a l’ascens a LEB Plata, del tot inassumible, sinó que també amb la renuncia a la pròpia EBA. Fet molt entristidor dins del grup humà que formàvem el primer equip de l’entitat i que significava el final d’una curta per bonica història.

Alhora significava el final d’una etapa personal en el bàsquet, sense cap mena de dubte, la millor que recordi mai, una etapa que començava fa 5 anys quan deixava la Tercera Catalana amb el Sant Andreu per donar un petit salt, un petit salt que ha acabat esdevenint gegantí i que m’ha regalat moments inoblidables. Quasi fase d’ascens a Copa amb el sènior “B”, dos promocions de descens salvades, 5 finals de lliga catalana (Una d’elles al Palau Sant Jordi), dos títols de lliga catalana, el títol de Lliga EBA l’any passat i el dret esportiu a l’ascens a LEB Plata en guanyar la fase d’ascens a Olesa. Entrenaments i esdeveniments que m’han fet créixer com a jugador, millorar, madurar, sobretot madurar com a basquetbolista i com a persona, m’ha regalat un munt d’amistats que de ninguna manera deixaré perdre, i es que seguiré vinculat al club com a entrenador del junior masculí i sent un any més un dels responsables del Campus de Setmana Santa.
Ni tan sols se’m passava pel cap tot això quan vaig decidir marxar del Sant Andreu, i encara no en soc del tot conscient.

Ara però, començo una de nova, i ni molt menys la començo amb menys il·lusió que aquesta última. Crec haver escollit la millor opció per seguir creixent i assentar-me en la categoria EBA, tot i haver renunciat a possibilitats millors, la opció de Granollers era molt engrescadora, amb gent que conec, i que em permetran evolucionar i amb un grup molt competitiu i alegre, cosa que he descobert en ben poc temps.

Ara, de moment en plena pre-temporada, el treball dur físic i les hores tàctiques a pista ens han de servir per acabar d’unir-nos, crear un bon bloc que ens permeti competir a cada partit, i gaudir jugant, i de ben segur que ho aconseguirem.

Avui, dimecres 2 a les 21:15, primer test contra l’Igualada de Copa Catalunya, i amb moltes ganes de començar!

Us deixo la plantilla de l’equip.

BASES
Romà Cutrina – C.B.Granollers
Roger Vilanova – C.B.Olesa
ESCORTES
Daniel Benitez – C.B.Granollers
Fèlix Lopez – C.B.Olesa
ALERS
Marc Forcada - U.E.Mataro
Aleix Sala – C.B.Granollers “B”
ALER-PIVOTS
Rafa Gonzalez – C.B.Granollers
Roger Esteller – C.B.Olesa
PIVOTS
Hernan Olaguibe – SEDIS Basquet
Daniel Merchan – C.B.Olesa

COS TECNIC
Entrenador – Joel Romeu (2º Entrenador C.B.Olesa)
2º Entrenador i PF – Laude Manzano (C.B.Mollet)
Fisio – Inma
Delegada - Cristina

No hay comentarios: