lunes, 27 de abril de 2009

Novetats


Bon dia a tothom, després d’uns dies de molta feina en tots els aspectes, m’ha estat impossible actualitzar amb la freqüència que voldria el meu espai en aquesta web. Però, ara que disposo de una mica més de temps intentaré fer-ho més sovint.

Durant aquest temps d’absència, s’han succeït varis fets importants dins l’entitat a la que hi pertanyo. En primera persona, el passat 5 d’abril, ens varem proclamar amb el nostre equip campions de lliga EBA a Saragossa, en un viatge que va ser molt accidental i que de ben segur mai oblidarem. Felicitats a la resta de companys, cos tècnic, aficionats i als compis del sènior B que ens donen un cop de mà.



En segona persona, el sènior “A” femení ha aconseguit un bitllet per a participar l’any que ve a la FIBA Eurocup 2009-2010. Una fita històrica per a un equip d’un poble de poc més de 25.000 habitants. Felicitats a Lucas Mondelo i el seu cos tècnic junt amb la plantilla, que ha fet d’Olesa de Montserrat un exemple de bon bàsquet femení.

Blog.

Ara, que en teoria disposaré d’una mica més de temps, intentaré estructurar les actualitzacions en diferents seccions.
Actualitzaré amb articles tècnics i tàctics a nivell personal, vist des del meu punt de vista com a entrenador d’equips de base, penjaré també articles d’opinió en vers al que succeeixi els caps de setmana i durant la setmana, realitzaré anàlisis de webs de bàsquet des del punt de vista de l’usuari i realitzaré entrevistes a gent amiga relacionada amb diferents estaments del món del bàsquet, per conèixer totes les vessants que envolten el nostre esport.
Aquesta setmana tindrem:

Dilluns: Jo, entrenador: “Introducció”
Dimarts: L’entrevista: “Juan Carlos Cebrián, Agent d’esportistes”
Dimecres: En interné “www.ACB.com”
Dijous: Opinió: “Final 4 Berlín 2009”

No hay comentarios: