jueves, 11 de diciembre de 2008

Els inicis (C.C.R Collblanc-Torrassa , BC Martorell)

Arribada la temporada 2000-2001, vaig tenir la oportunitat de donar un pas endavant, deixar un club on la formació i aprenentatge ho eren tot i passar a un altre on, sense deixar de banda la formació, ja es competia. Així, vaig anar a parar amb un company de Sant Andreu al C.C.R Collblanc (Ara AEC Collblanc) passava de jugar a nivell-D a Preferent-B, passava d’anar caminant als entrenos a tenir que agafar trens i metros, i compaginar-ho amb els estudis de 4º ESO.

L’aspecte esportiu va ser impecable, sota les ordres de Robert Santos (Desconec a on para ara), i amb companys com Ricardo Ojeda, Borja Benito, Sergiote Fernandez y Alvaro Merallo (Ara a l’AESE) o Sergio Perez (Ara al Cornella de Copa Catalunya) vam realitzar una fase prèvia excel·lent, amb un balanç de 15 victòries i una sola derrota, tenint rivals durs com Mataro, Penya “B”, Cornella “B”, etc… Això ens va perpetre competir a la segona fase a Preferent-A, i lluitar per quedar entre els 4 primers d’un grup de 6 que passarien a jugar els vuitens de final per entrar a la final a 4. Al grup hi havia el Barça (D’un tal Marc Gasol) i la Penya (D’un altre tal Rudy Fernandez, que per cert, ja feia alley-hoops, jeje) No vam tenir sort, vam quedar 5ens empatats amb el 4t, L’Hospi, que a casa seva ens va guanyar de 24 i a l’ultima jornada vam tenir l’oportunitat de remontar-ho, doncs vam guanyar de 22…haver guanyat de 25 ens hauria permes jugar els vuitens contra el Manresa de Miquel Feliu i Marc Sola, que justamente es van lesionar i van perdre l’eliminatoria contra l’Hospi, ves a saber si nosaltres haguèssim pogut entrar a la final a 4.

Però, l’aspecte acadèmic va passar factura, tot i aprovar el curs, el meu rendiment va baixar, pagant en excés les hores perdudes anant a entrenar. Així, un cop acabada la temporada vaig decidir tornar-m’en a Sant Andreu, per jugar a Junior amb els meus amics.

Durant l’estiu, per aixó, el que anava a ser el meu entrenador em va informar que havia sortit la opció d’anar a jugar a Martorell, juntament amb l’Isma Castellar (L’any passat a l’Esparreguera i ara al C.B. La Merce de Martorell, del cual n’es coordinador) després d’un parell d’entrenos nos ens ho varem pensar dos cops.

A la temporada 2001-2002 doncs, el nostre entrenador va ser en Raul Sanchez (Ara Coordinador del CBSAB) i l’equip estava format per jugadors d’aquí i d’alla, cosa que vam pagar alhora de cohesionar com equip, i jugar a la Preferent-A no ens va ajudar i els resultats encara menys, al grup teniem el Barça (De Victor Sada, Espunya, Aleix Prat, etc…) i el Manresa (De Marc Sola i Miquel Feliu) el balanç de 0-16 ho diu tot.
Sempre recordaré per aixó com no vam perdre l’ilusió pel bàsquet, vem acabar fent una bona pinya, i es que, de vegades, els resultats no ho son tot.

La temporada 2002-2003, també al Martorell, la vam començar amb molta ilusió, només quedavem l’Isma, jo i en Salva Claramunt (Ara al CBSAB) la resta pujaven tots de primer any i fins a 2 cadets (Jose Luís Martín i Brian Ruiz, tots dos al C.B.Martorell de Copa Catalunya) i ens entrenava en Raul Martinez (Ara Director Tecnic del C.B.La Mercé i Entrenador del C.B.Sant Boi de Copa Catalunya)
Va conseguir que l’equip fòssim tots una familia, desde el més gran al més petit, les estones fora de pista que passàvem junts eren més de les que passàvem a pista.
La primera fase a Preferent-B vam acabar amb un meritori 11-7 i la segona amb un 12-4, poder, sense exagerar, es l’any que recordo sempre amb més ilusió, fruit del grup humà que erem i de les oportunitats de doblar entrenaments amb el Senior “B” de Primera Catalana (Amb el que vaig arribar a debutar) i als entrenaments del Senior “A” de Copa Catalunya (Any en el que van assolir l’ascens a lliga EBA)

Però, ara arribava el moment de prendre una decisió important. On jugar el primer any de Sènior.

Ho sabreu la pròxima setmana.

Una abraçada a Tothom.

No hay comentarios: