miércoles, 28 de enero de 2009

La Crónica

C.B.Olesa 75 - Recambios Gaudi C.B. Mollet 58

El partit del cap de setmana se’ns presentava incòmode. Tot hi haver millorat substancialment la qualitat dels entrenaments durant la setmana, després de que ens costes deu i ajuda agafar el ritme passades les festes de Nadal, ja sabem tots el que passa quan jugues contra un equip de la zona baixa de la classificació, excés de confiança, relaxació, apalancament, aquests eren els nostres principals rivals al partit, a més, un C.B.Mollet reforçat interiorment des de la nostra visita a la seva pista, amb Roger Lleonart i Àlex Sanmartín i la baixa que patíem d’en Roger Esteller, feien que la concentració i les ganes amb les que sortíssim a pista fossin claus per l’esdevenir del partit.

Així, coneixedors del que ens podíem trobar, varem saber fer front a tots els obstacles, amb domini del rebot i ràpides transicions, varem marcar un 7-0 de parcial de sortida, que allargaríem fins el 27-17 del primer quart amb una gran encert en el tir exterior. El segon quart, marcat pel desencert del Mollet davant la bona defensa que varem practicar i que últimament ens caracteritza i per les segones oportunitats que varem donar a través dels rebots ofensius que ens vam deixar guanyar, va acabar amb un 18-10 de parcial que deixava el marcador amb 45-27.

El tercer quart va ser un quart d’intercanvi d’atacs, que nosaltres amb un pel més d’encert davant la zona que van escollir plantejar-nos, vam aconseguir allargar el marcador al resultat de 64-38 (19-11) que deixava l’últim quart vist per sentència, però, la relaxació que no havia fet acte de presència si ho va fer en aquest darrer quart, que amb un parcial d’11-20 van aconseguir maquillar el resultat final i deixar-lo en el definitiu 75-58.