jueves, 29 de enero de 2009

La prèvia

Partit:

C.B.Navàs vs C.B. Olesa
Jornada 16 Dissabte 31 20:00h
Pavelló Esportiu Navàs
Arbitres: Gerard Monguio i Antonio Jose Canle

Classificació
Navàs 6é Classificat amb 9 victòries i 7 derrotes
Olesa 1er Classificat amb 15 victòries i 1 derrota

Antecedents
El balanç es favorable al Navàs per 4 victòries a 3.

El Partit
El partit se’ns presenta difícil, no nomes per visitar una de les pistes més complicades de la categoria (Com a locals tenen un balanç de 6-2) sinó també per problemes físics que hem arrossegat aquesta setmana i que poder ens priven de disposar de la plantilla al complert. Però, hem demostrat saber treure els partits endavant amb baixes o sense. En contra també tenim l’estil de joc dels de Miquel Nolis, únic a la categoria, on l’absència de jugades en estàtic i els continus bloquejos (directes, indirectes i cecs) fan que la concentració defensiva amb la que saltis al parquet sigui clau en l’esdevenir del partit, així com la comunicació entre jugadors i el balanç defensiu, seran aspectes clau per poder treure’l endavant. Haurem d’aconseguir dur i marcar nosaltres el ritme del matx per guanyar.

Els Rivals.
El Navàs té 4 jugadors claus en els seus esquemes, en quant a minuts es refereix.
- Roger Portella (30min, 16pts, 73% T2, 42% T3) ***
Juga una mitja de 32 minuts, marca molt bé el ritme quan el dominen, i té uns molt bons percentatges de tir (62% en T2 i 37% en T3 que augmenta fins els 70% i 39% quan juga com a local) Haurem de procurar que no disposi de llançaments fàcils i marcar nosaltres el ritme del partit, doncs es aquí quan poder més desconnecta.
- Joan Mesas (28min, 9pts, 6reb, 62% T2) ***
Es un aler primet però alhora físic, que en velocitat i dribbling es difícil d’aturar, aconsegueix bones finalitzacions o bé treu faltes molt sovint.
- Lluís Curto (27min, 9pts) ***
El que podríem anomenar l’especialista de l’equip des de 6,25. Carrega molt ràpid el tir i poder, des de la greu lesió de genoll ha deixat més de banda les penetracions a les que ens tenia acostumats en categories inferiors. Durant la lliga te uns promitjos de 12 punts, amb quasi 3 triples per partit (35% que puja fins a 39 com a local)
- Josele Piñero (35min, 12,6pts, 7,4reb, 12 valoració) ***
Juntament amb Portella dels jugadors que més tirs consumeix per partit, vora dels 12) Pivot matusser, treballador, dels que fa la feina bruta. Pot tirar de 5m i de triple si ho veu clar, especialista en bloquejar i deixar sols els seus companys
- També cal anomenar el gran estat de forma en que es troben el Martorellenc Marcel Garcia (23min, 10pts, 4reb)***i el jove Àlex Igual (26min i 10pts) ***

*** Estadístiques acumulades en els 5 últims partits.

No hay comentarios: